Urări și felicitări de Paște. Cele mai frumoase mesaje creștine de Înviere!

MesajeSiUrari

Urări și felicitări de Paște. Cele mai frumoase mesaje creștine de Înviere!

crestine, felicitari, Inviere, Lumina, mesaje, Paste, Pastilor, urari

Urări și felicitări de Paște. Sărbătoarea Învierii Domnului este ocazia perfectă pentru a transmite gândurile bune familiei și prietenilor. Fie că alegem să le transmitem telefonic, prin SMS sau cu ajutorul rețelelor sociale, urările de Paște vor fi cu siguranță foarte bine primite de cei dragi.

Dacă nu puteți fi alături fizic de cei dragi, nu uitați să le trimiteți o urare sau o felicitare cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Inspiră-te din această listă generoasă de mesaje și felicitări de Paște.

Iată câteva dintre cele mai frumoase urări și felicitări de Paște

„Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Un Paşte Fericit!”

„Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei, bucuriei cu bunătate şi căldură în suflete! Hristos a Înviat!”

„Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului. Paște Fericit!”

„Învierea Domnului să-ţi umple sufletul de lumină, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de gânduri frumoase şi inima de iubire! HRISTOS A ÎNVIAT!”

„Fie ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat! Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!”

„A venit timpul ca speranța, credinţa şi iubirea să învie în sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevărul şi Viaţa! Hristos a înviat!”

„E ziua în care se naşte speranţa, iubirea şi gândul bun. E ziua în care iertăm şi dăruim. E ziua Învierii Domnului. Paşte fericit!”

„De Paşti, când zorile s-aprind şi la biserici clopotele bat, din inimă îţi zic Hristos a Înviat!”

„Bucuria vine din lucrurile mărunte, dragostea față de frumos vine din trăirile noastre. Trăiește cu adevărat Învierea Domnului!”

„Abia aștept să ajung lângă voi, cei dragi sufletului meu. Până atunci aveți grijă de voi și faceți curățenie în casă și în suflete. Se apropie Marea Sărbătoare a Învierii Domnului. Să o întâmpinăm așa cum se cuvine!”

„E atâta lumină în jur, pentru fiecare dintre noi. Lasă lumina să intre în casa sufletului tău şi te vei simţi cu adevărat împlinit. Paște Fericit!”

„Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul.”

„Hristos a Înviat! Sper că această perioadă să îți aducă liniște și bucurie în suflet și să te încarce cu energie pozitivă.”

„În aceste Sfinte Sărbători Pascale să fii înconjurat de iubirea celor dragi, iar liniștea și pacea să îți umple sufletul!”

Scurte urări și felicitări de Paște

„Hristos a înviat! Sărbători fericite alături de cei dragi!”

„Învierea lui Hristos să aducă în casele voastre liniște, bucurie și armonie!”

„Să aveți parte de o primăvară plină de speranță și iubire, ca Învierea lui Hristos să vă lumineze calea!”

„Hristos a înviat din morți, să ne dăruiască viața veșnică și pacea interioară!”

„Sărbători pline de iubire, căldură și lumina Învierii lui Hristos!”

„Hristos a înviat, să ne inspire să fim mai buni, mai darnici și mai iubitori!”

„Să aveți parte de bucuria Învierii lui Hristos în fiecare moment al vieții voastre!”

„Să ne amintim mereu că Învierea lui Hristos ne oferă puterea să învingem greutățile și să ne ridicăm mereu din nou!”

„Hristos a înviat, să vă umpleți inimile cu pace și speranță!”

„Învierea lui Hristos să vă aducă sănătate, fericire și iubire!”

„Sărbători de Paște pline de lumină și căldură, să ne bucurăm împreună de Învierea lui Hristos!”

„Hristos a înviat, să simțiți mereu dragostea și prezența lui în viețile voastre!”

„Învierea lui Hristos să vă ofere puterea și curajul să înfruntați orice provocare!”

„Sărbători fericite alături de cei dragi, să vă bucurați de Învierea lui Hristos!”

„Hristos a înviat, să aveți parte de o primăvară plină de speranță, lumină și iubire divină!”

Mesaje amuzante cu ocazia Sărbătorilor Pascale

„Să-ți fie viața pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paști și luminoasă și bucuroasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!”

„Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine! Paşte mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau unul dintre acele mesaje de Paște.”

„Să paştem cât de mulţi, să paştem toţi deodată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată.”

„Rețeta mea pentru un Paște Fericit: Ingrediente necesare: un zâmbet larg și multe persoane dragi în jur. Mod de preparare: Se amestecă o linguriță de fericire cu zilele petrecute alături de cei dragi. Se frământă bine și se lasă compoziția la dospit timp în care stăm la o vorbă cu prietenii dragi. Se presară bucurie după gust și se servește imediat celor dragi. Paște Fericit!”

„Cioc! Cioc! Astăzi am ieşit din ou special pentru tine, să-ţi urez un Paşte fericit cu râsete şi voie bună. „Vezi că ai de plătit întreținerea, de făcut piața și de luat copilul de la bunici. Glumesc, m-am ocupat eu de toate. Paște fericit!”

„M-a contactat iepuraşul şi mi-a zis că eu o să fiu cadoul tău de Paşte.”

„Anul acesta nu mai există sponsorizări aşa că îţi aduc doar urări de fericire, sănătate, veselie şi multă iubire. Semnat: Iepuraşul!”

„16 iepuraşi: 8 se spionează, 5 sunt la somnic şi frumos visează, 2 mai albiori dau cadou de sărbători, iar ultimul a citit Să ai Un Paşte Fericit!”

„Iepuraşul mustăcios, şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau un MESAJ DE PAŞTE. Sărbători fericite!”

„Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să vă aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!”

Urări și felicitări de Paște pentru prieteni și colegi

„Sărbători fericite încărcate de lumină, seninătate, bucurie şi dragoste!”

”„Căldură în suflet, familie reunită, sentimente împărtăşite, satisfacţie maximă şi baftă la ciocnit ouă!

„Lumina Sfintei Învieri să îţi aducă bucurie, iubire şi o minune care să îţi schimbe viaţa în cel mai frumos mod posibil! Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!”

„Sfânta sărbătoare de Paşte este un moment în care dragostea, pacea şi seninătatea se unesc în numele Domnului. Hristos a înviat!”

„Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări! Sunt zile când trebuie să ne reamintim să fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima caldă şi mai deschisă, când lumina sfântă coboară în casele şi în inimile noastre. Paşte Fericit!”

„Azi, în zi de sărbătoare să coboare liniştea şi pacea. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!”

„Fie ca Învierea lui Iisus Hristos să ne inspire să fim mai buni, mai milostivi și să ajutăm mai mult pe cei din jurul nostru. Paște Fericit!”

„Paște fericit! Această perioadă să-și aducă multă fericire, sănătate și multe bucurii alături de cei dragi!”

„Fie ca lumina Învierii să vă lumineze calea să vă facă mai buni, mai iubitori și mai iertători cu cei din jur. Paște fericit!”

„Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!”

Gânduri și urări de sănătate pentru cei dragi – Mesaje pline de speranță și încurajare

Mesaje de Paște pentru familie

„Știu că nu ai fost cuminte, iepurașul nu mă minte, cadouri nu vei primi, dar eu tot te voi iubi!”

„La mine a venit de ceva timp iepurașul. Mulțumesc că exiști în viața mea!”

„Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie că speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!”

„E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume nouă, în păcat că uiţi să ierţi ce-i de iertat chiar de HRISTOS A ÎNVIAT!”

„Paștele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoiește în fiecare primăvara. Fie că promisiunea de Paște să îţi umple inima de pace și bucurie! Paște fericit!”

„Fie că urările să vi se întoarcă înzecit! Să vi se întoarcă dragostea, gândurile bune și fiecare lucru minunat pe care îl faceți, să vă fie cei dragi alături și să vă bucurați de lumina învierii împreună.”

„Pomii înfloriți, florile proaspăt deschise și cântecul zglobiu al păsărilor, cu toate îmi șoptesc că a sosit Paștele. Îți simt sufletul cald și aproape cu prilejul fiecărui Paști, dar și a fiecărei zi din viață. Un Paște fericit!”

„Minunea Învierii să îţi aducă în suflet împăcare, armonie, iertare şi iubire! Paște fericit!”

„Lumina şi căldura Paștilor să vă încălzească sufletele, să vă lumineze minţile, să vă deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!”

„Pentru unii, Paştele e un moment în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!”

„Lumina Învierii aduce speranța și iubirea în inimile noastre, să lăsăm aceste sentimente să ne umple sufletele în această minunată sărbătoare a Paștilor.”

„În această noapte sfântă, Lumina Învierii ne ghidează către înțelepciune și înțelegere, să ne unim cu cei dragi și să trăim bucuria Învierii.”

„Lumina Învierii înseamnă renaștere, înnoire și speranță. Să ne împărtășim aceste sentimente cu familia și prietenii, în această zi specială de Paște.”

„Așa cum Lumina Învierii strălucește în biserici, să strălucească și în inimile noastre, aducând pace, bucurie și iubire în această zi de Paște.”

„Lumina Învierii ne aduce aminte că iubirea lui Hristos ne învăluie mereu, să ne bucurăm de această sărbătoare în lumina Sa.”

„În această sărbătoare sfântă, să ne rugăm ca Lumina Învierii să ne lumineze calea și să ne aducă liniștea în suflet și dragostea în familie.”

„Paștele este despre iubire, speranță și înnoire. Să fim recunoscători pentru Lumina Învierii, care ne arată calea spre o viață mai bună.”

„Să împărtășim cu cei dragi Lumina Învierii și să lăsăm sărbătoarea Paștilor să ne umple sufletele cu iubire, compasiune și armonie.”

„Lumina Învierii ne amintește că există întotdeauna speranță, chiar și în cele mai întunecate momente. Să ne bucurăm de acest dar în sărbătoarea Paștilor.”

„Paștele este o ocazie de a ne reînnoi credința și a ne împărtăși bucuria cu cei dragi. Lumina Învierii ne inspiră să fim mai buni și să ne unim în rugăciune.”

Vezi și: Felicitări și mesaje de Florii. Frumoase urări creștine de Ziua Floriilor

Mesaje de Paşte în limba engleză

May peace and love be in abundance this Easter Sunday.

Egg-scuse me, I just wanted to wish you a Happy Easter.

May your Easter be filled with lots of Easter eggs, presents from the Easter bunny, blessings from Jesus Christ and most of all happiness that lasts for a lifetime. Im sending lots of love on your way. Happy Easter to you.

Wishing you a very happy Easter that is filled with plenty of love and happiness.

May your heart be filled with love, joy, and endless blessings this Easter season.

Wishing you an egg-cellent Easter!

May your day be as bright as the sun shining above you! Happy Easter!

Hoping you have a wonderful Easter with loved ones!

May the Easter Bunny bring you lots of chocolatey treats!

Celebrate Easter with lots of love and blessings!

Sending you lots of Easter cheer and happiness!

May this Easter be a time of reflection and renewal for you and your family.

May this Easter bring you and your family renewed faith and hope.

Wishing you a wonderful Easter, surrounded by the love and joy of family and friends.

Wishing you a blessed Easter, with the joy and peace that come from the Lord.

AnunțuriGratuite.org

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie și prietenilor.

Lasă un comentariu